Over KEES

KEES Werkt benadert de uitzendbranche op geheel eigen wijze. Onze opdrachtgevers kunnen zeven dagen per week, 24 uur per dag, rekenen op razendsnelle levering van medewerkers.
Door onze korte communicatielijnen, de snelheid en service waarmee wij arbeidskrachten leveren, onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus.

Wij zijn een dynamisch, flexibel en professioneel uitzendbureau dat zich gespecialiseerd heeft op het uitlenen van mensen in de sectoren logistiek, productie en agri-sector. KEES Werkt is aangesloten bij de ABU en  voldoet aan de wet- en regelgeving. Certificeringen zoals VRO, NEN en SNF bewijzen dat wij een betrouwbare partner zijn.

KEES Werkt heeft geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit en we zijn in principe altijd bereikbaar om in uw personele behoefte te kunnen voorzien.

Hoe werkt KEES?

Voor KEES Werkt zijn medewerkers erg belangrijk. Zij zijn immers tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden het visitekaartje van het bedrijf. Door een persoonlijke band met medewerkers op te bouwen, probeert KEES Werkt zijn medewerkers aan zich te binden.

Bij aanvang van een dienstverband sluiten wij geheel volgens de ABU cao een uitzendovereenkomst. Wij kijken als geen ander uit naar dat moment, omdat we dan ook zeker weten een echte KEES Werkt medewerker in huis te hebben gehaald.

Naast een tijdige uitbetaling van het loon en reserveringen zoals vakantiegeld, vakantiedagen, feestdagen en kort verzuim, leveren wij ondersteuning bij zaken als kinderbijslag, huurtoeslag, belastingen, schuldsanering, werkgeversverklaring, verzekeringen en hypotheekaanvragen.

Onze inzet en bijdrage aan het welbevinden van onze medewerkers, worden erg gewaardeerd. KEES Werkt zorgt dat de medewerkers zich bij ons thuis voelen en zich voor 100% inzetten bij onze opdrachtgevers.

KEES Werkt!…Ook voor u!

KEES werft

Het vinden van de juiste mensen voor de juiste functies is belangrijk voor uw bedrijf.

Samenwerken met KEES Werft is door zijn korte lijnen en resultaatgerichte maatwerkaanpak een goede keus bij het vinden van de juiste kandidaat. Wij verzorgen het complete traject van werving & selectie voor zowel uitvoerend als leidinggevend personeel.

© 2019
Created by